Stomerij Amsterdam

Stomerij in Amsterdam
Zeer scherpe tarieven
Particulier & zakelijk
Ophaal- en brengservice

Goede Stomerij in Amsterdam? Simpleclean B.V

l

1. Order

Een bestelling plaatsen voor kleding stomen Amsterdam is binnen een paar klikken bij SimpleClean.

2. Ophalen

Onze chauffeur haalt uw order op en brengt deze naar onze stomerij in Amsterdam.

R

3. Schoon

Binnen de Amsterdamse Stomerij van Simpleclean zorgen wij voor liefde en aandacht aan uw textiel.

4. Bezorgen

Uw order wordt na minimaal 24 uur kosteloos bezorgd.

Fleur

Een van de weinige online-wasserettes in Amsterdam. Ze zijn erg vriendelijk en servicegericht!

Sarah

Wij hebben alles weer lekker schoon laten wassen voor een zeer scherpe prijs.

Floris

Simpleclean is de juiste keuze! Ze maken het makkelijk voor mij.

Wij stomen en wassen uw kleding.

Bent u zich suf aan het zoeken naar een goede stomerij in Amsterdam of omgeving? Komt u er maar niet uit? Schakel dan simpelclean.nl meteen in. Wij zijn de nummer 1 online stomerij in Amsterdam. Wij kunnen snel komen en na 1 dag uw schone was weer kosteloos bezorgen. Onze experts werken nauwkeurig en snel. Wij zijn de één van de meest goedkope stomerijen in Amsterdam en omgeving. U kunt onze voordelige tarieven op de website vinden.

 • Plaats een bestelling via de website
 • Wij komen uw wasgoed ophalen
 • Uw wasgoed wordt met aandacht en liefde verzorgd
 • Wij bezorgen na 24 uur kosteloos
 • Wassen
 • Stomen
 • Strijken
 • Kledingreparatie
 • Amsterdam & omgeving
 • Ophaal- en brengservice
 • Kwaliteit en servicegericht
 • Particulier en zakelijk

Wij zijn werkzaam in Amsterdam en omgeving. Wij halen uw wasgoed persoonlijk op en bezorgen deze weer na 24 uur kosteloos. Ook bij u in de buurt! In onder andere het Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Westpoort en Zuidoost. Wij zijn gespecialiseerd in kleding en textiel wassen en reinigen. Wij kunnen uw wasgoed weer helemaal nieuw laten aanvoelen. Dit is te danken aan onze technieken en hoge kennisniveau. Dit is te danken aan het feit dat onze werknemers bijscholing hebben gehad door stomerij experten wat betreft stomen, wassen en reinigen. Hierdoor kunnen zij u zo goed mogelijk helpen!

Bij het maken van uw afspraak kunt u al uw voorkeuren doorgeven.

Ophalen en bezorgen is gratis bij ons! U kunt ons zowel telefonisch, als online contacteren. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle, goede service. Wij werken met zowel particulieren als zakelijke instanties. Wij werken vaak samen met zakelijke instanties zoals hotels en restaurants. Wij bieden dus ook de optie om op factuur af te rekenen. U kunt op ons rekenen als u op zoekt bent naar een ervaren en goede online stomerij in Amsterdam die snel handelt en ervaring heeft.

Voor uw gemak werken zijn wij 6 dagen per week beschikbaar! Dit is handig, als u een belangrijk evenement heeft waar u er goed uit wilt zien. Niemand wilt kleding met vlekken of kreukels aan. Wij willen net zoals u, uw kleding weer gloednieuw zien. Bel of maak online een afspraak bij onze stomerij in Amsterdam. Op ons kunt u rekenen! Wij halen uw kleding op, op een locatie naar uw keuze en bezorgen deze ook weer na 24 uur! Bezorgen is kosteloos.

Wij zijn wat betreft afspraken maken en op locatie komen zeer flexibel. Alle keuzes liggen helemaal bij u. U maakt zelf alle beslissingen. Dat is toch top? Onze service is tevens snel. Wij bezorgen na 24 uur al uw wasgoed.

Voor service en kwaliteit moet u bij Simpleclean.nl zijn. Onze prioriteit is uw leven iets gemakkelijker te maken. Elk gemak is welkom toch? Wij wassen niet alleen op hoge temperaturen, maar ook op temperaturen zoals 30°C graden. Lagere temperaturen kunnen ook. Wassen op hoge temperaturen zorgt er niet alleen voor dat alle vlekken uit uw wasgoed verdwijnt, maar ook dat het hygiënisch schoon wordt. Dit is vooral voor beddengoed, handdoeken en vaatdoekjes geschikt.

AFSPRAAK MAKEN
Neem direct contact op!

020 - 3312421

Wie zijn wij?

Alle voordelen op een rijtje:

U bespaart tijd en energie
Kwaliteit & Service
Particulier en zakelijk
Ophaal/bezorgservice
6 dagen in de week geopend
Flexibel & Snel

Contact info

SimpleClean B.V.
Nieuwe Hemweg 34
1013CX Amsterdam

020 - 3312421

Stuur een email

Wasserette Amsterdam centrum
Wasserette Amsterdam west
Wasserette Amsterdam zuid

Heeft u verfijnt textiel? Stomen is hier een passende alternatief voor. Onze stomerij in Amsterdam reinigt ook kwetsbare kledingstukken zoals colberts, kostuums, pakken, jurken of zijden blouses. Onze experts gebruiken voor het stomen (chemisch reinigen) de nieuwste technieken. Ze doen dit zeer grondig met geen kans op krimpen. Wij doen de was voor zowel particulieren, als bedrijven. Wij hebben hier ondertussen al vele jaren ervaring in dus schakel ons nu in. Dit kan zowel telefonisch, als online.

Plaats nu online uw bestelling! U kunt ons ook telefonisch contacteren.

Na 24 uur kosteloos wordt bezorgd.  De enige echte online stomerij in Amsterdam

t

Over ons

Wij zijn een online-wasserette/stomerij die gespecialiseerd is in het wassen, stomen en strijken van alle soorten textiel.

Onze service

U plaatst een bestelling en wij komen de was bij u ophalen. Wij bezorgen na 24 uur kosteloos. De bestelling dient een minimale besteding te hebben van €15,-.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@simpleclean.nl of u kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.  020 – 3312421

Maak eenvoudig online een afspraak!